HP breidt zakelijk portfolio uit met HP DaaS Proactive Security Service, nieuwe AMD-ProBooks en nieuwe premium consumenten PC’s

Wereldwijde partnerconferentie HP in teken van security, as a service portfolio en nieuwe productinnovaties zoals HP Zoom-Room

 

Highlights:

 • Introductie van Security-as-a-Service met HP DaaS Proactive Security Service
 • Innoveren voor groeiende bedrijven met de nieuwe HP ProBooks en HP ProDesk
 • Nieuwe manier van vergaderen en samenwerken met HP Zoom Room Solutions
 • Verrassen van consumenten met design, mobiliteit en nieuwe performance eigenschappen voor HP ENVY-laptops en x360's

HP Inc. onthult op HP Reinvent, het grootste wereldwijde partnerevenement van het bedrijf, een reeks nieuwe producten en innovaties om de gebruikerservaring van consumenten en bedrijven te veranderen en verbeteren. Zo is ondermeer een nieuwe baanbrekende beveiligingsservice geïntroduceerd evenals, voor zowel consument als bedrijfsleven, nieuwe PC’s.

"De verwachtingen ten aanzien van technologie zijn hoger dan ooit en om te voldoen aan die verwachtingen is de samenwerking met onze partners belangrijker dan ooit, aldus Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems Business, HP Inc. "Door het creëren van mogelijkheden om beveiligingsrisico's te detecteren en te beheersen met HP DaaS Proactive Security Service en door het aanbieden van zakelijke en consumenten premium pc-ontwerpen, blijven we onze ambitie waarmaken om ’s werelds mooiste, veiligste en slimste apparaten en oplossingen te maken.

De moderne werkplek verandert

Het security landschap blijft veranderen en de end-points zoals computers (en pritners) zijn het meest kwetsbaar. Alleen al in het afgelopen jaar is 64 procent van de bedrijven via het end-point aangevallen1. Daarom pakt HP deze beveiliging aan met een nieuwe op beveiliging gerichte managed service die helpt duidelijke security richtlijnen te ontwerpen, actief kan monitoren welke bedreigingen er zijn en proactief actie kan ondernemen en daarnaast beschermt tegen aanvallen die niet worden gedetecteerd.

HP DaaS Proactive Security Service, een significante uitbreiding van HP’s award winnende Device-as-a-Service aanbod, kijkt verder dan de antivirusoplossingen en biedt een noodzakelijke extra verdedigingslaag. HP DaaS Proactive Security Service is 's werelds meest geavanceerde isolatie-beveiligingsdienst voor bestanden en browsen op Windows 10- pc’s2, HP DaaS Proactive Security Service breidt de bescherming en veiligheidsinformatie uit om eindpunten te veranderen van uw grootste risico naar uw beste verdediging. HP DaaS Proactive Security biedt real-time bescherming tegen malware voor het berekenen van eindpunten en analyseren van bedreigingen met HP TechPulse. Daarnaast zijn er gespecialiseerde service-experts beschikbaar om de naleving van endpoint protection compliance te bewaken en IT-specialisten inzicht te verschaffen met gedetailleerde analyse van de ‘kill chain’.    

Premium ervaringen voor iedereen

MKB’s hebben passie voor hun organisatie en daarom is het van groot belang om technologie te hebben die tijd bespaart. Ze zijn op zoek naar duurzaamheid en waarde. Met bijna de helft van alle MKB’s die nog steeds Windows 7 draaien, is het nu de tijd voor groeiende organisaties om de overstap te maken naar het krachtige nieuwe Windows 10, dat het mogelijk maakt om op hoog niveau te presteren zowel op werk als privé.

HP heeft zijn zakelijke AMD-portfolio uitgebreid met de HP ProBook 445R G6, HP ProBook 455R G6 en de HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini voor de moderne MKB-werknemer.

De HP ProBook 445R G6 en HP ProBook 455R G6 worden aangedreven door mobiele 2nd Generation AMD Ryzen™-processors en helpen professionals productief te blijven op kantoor en onderweg. De nieuwe notebooks nemen het elegante designconcept over uit het HP EliteBook portfolio, met een ultra-slank aluminium chassis met scherpe lijnen, scherpe randen en ondergaan een 9 MIL-STD tests3 die de levensduur test. Door het 180 graden scharnier kunnen gebruikers hun apparaat plat te leggen, waardoor het makkelijker is om content te delen en samen te werken. HP Noise Cancellation reduceert achtergrondgeluiden met maximaal 20dB, wat een robuuste audio- en videoconferencing ervaring oplevert.

De HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini levert de prestaties, mogelijkheid tot uitbreiding en de beveiliging die MKB's nodig hebben in een compact en stijlvol ontwerp. De PC is de eerste desktop mini uit de 400-serie van het bedrijf, met een 2nd Generation AMD Ryzen™ PRO-processor met ingebouwde Radeon™ Vega-graphics en kan tot drie schermen ondersteunen4. Dit bedient een nieuwe markt voor klanten die een krachtig systeem nodig hebben om inhoud te creëren in combinatie met de geavanceerde beveiligings- en beheerbaarheidsmogelijkheden van de AMD-processor.

Beter samenwerken met HP Zoom Room-solutions

Huidige werknemers hebben meer voorkeur voor persoonlijke ontmoetingen dan vorige generaties. 84 procent van de Gen Z-medewerkers prefereert persoonlijke communicatie en beschouwt virtuele oplossingen, waaronder Skype en Zoom, als een middel om rechtstreeks met collega's in contact te komen. Vandaag kondigdt HP de HP Zoom Room-solutions aan om het voor IT-beheerders gemakkelijker te maken een vergader- en samenwerking concept te kiezen die aansluit bij de behoeften van hun organisatie en medewerkers. HP Zoom Rooms Solutions bieden eenvoudige en flexibele vergaderruimteopties die veilig en beheerbaar zijn voor kleine, middelgrote en grote organisaties. HP maakt het voor werknemers gemakkelijker om probleemloos te communiceren door 's werelds meest veelzijdige samenwerkingsoplossingen aan te bieden6, HP Elite Slice voor Skype en Zoom, zowel binnen als buiten het kantoor.

Introductie van Premium Services

HP kondigde ook HP Premier Care Solutions aan om zijn premium zakelijke notebooks, waaronder HP EliteBooks en HP ZBooks, te verbeteren. Deze diensten moeten de juiste bescherming, ondersteuning en serviceniveaus bieden om de productiviteit van de gebruiker te maximaliseren.

Technologie inpassen in je leven

Consumenten hebben behoefte aan apparaten die geïntegreerd zijn in hun leven en die weerspiegelen wie ze zijn. 75 procent van de millennials weet welke pc ze willen hebben zodra ze die zienen 82 procent van deze groep beschouwt de pc als een cruciaal onderdeel van hun leven8. De nieuwe reeks HP ENVY-laptops en x360's zijn gebaseerd op verfijnd vakmanschap en prestaties uit het HP Spectre-portfolio. De laptops bevatten HP Command Center voor hoge prestaties, een geavanceerd ontwerp met een geometrisch patroon voor audio en thermische ontluchting, en robuuste beveiliging - inclusief een biometrische vingerafdruklezer, een privacycamera kill-schakelaar en een optioneel HP Sure View privacyscherm9 om ervoor te zorgen dat scherminhoud niet wordt blootgesteld.

De HP ENVY 13 Laptop is gebouwd met mobiliteit in het achterhoofd en is uitgerust met de nieuwste Intel-processors om de batterijduur tot wel 19 uur te verlengen (bijna 41 procent beter dan de vorige generatie). De nieuwe HP ENVY x360 13 is voorzien van een krachtige 2nd Generation AMD Ryzen™-processor en heeft een batterijduur van 14,5 uur met een converteerbare vormfactor. De HP ENVY x360 15 biedt veel veelzijdigheid met een AMD-processor of de nieuwste 8e generatie Intel® Core™-processor10, een batterijduur tot 13 uur een reductie van 28 procent top-bezel ten opzichte van de vorige generatie en een optioneel AMOLED-scherm voor verbluffende kleuren en helderheid voor het browsen of streamen van videos. De HP ENVY 17 Laptop is prestatie-gericht gebouwd met een 8e generatie Intel® Core™ processor en NVIDIA® GeForce® MX250 graphics voor productiviteit, creativiteit en entertainment. Het 17-inch apparaat biedt een betere scherm/lichaamsverhouding voor een meer meeslepende kijkervaring, dankzij de 45 procent top bezel reductie ten opzichte van de vorige generatie.

Prijzen en beschikbaarheid11

 • HP DaaS Proactive Security Service is in EMEA beschikbaar in april 2019. De Proactive Security Service met Aon-aanbiedingen zal beschikbaar zijn in de VS in april 2019. Extra gebieden zullen later dit jaar worden toegevoegd.
 • De HP ProBook 445R G6 en HP ProBook 455R G6 zijn naar verwachting in EMEA beschikbaar in mei. De prijs wordt dichter op de beschikbaarheid bekend.
 • De HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini is beschikbaar in EMEA in mei, met een prijs vanaf €389.
 • De HP Zoom Rooms Solutions zijn beschikbaar in EMEA in augustus. De prijs wordt dichter op de beschikbaarheid bekend.
 • HP Premier Care Solutions worden in drie paketten aangeboden. Het Essential Care pakket is vanaf nu beschikbaar. Het Expanded Care en Enhanced Care pakket zullen beschikbaar zijn in de tweede helft van 2019.
 • De HP ENVY 13 Laptop zal in EMEA beschikbaar zijn in april, met een prijs vanaf €899.
 • De HP ENVY x360 13 zal in EMEA beschikbaar zijn in april, met een prijs vanaf €749.
 • De HP ENVY x360 15 met Intel processors zal in EMEA beschikbaar zijn in juni, met een prijs vanaf €899.
 • De HP ENVY x360 15 met AMD processors zal in EMEA beschikbaar zijn in mei, met een prijs vanaf €799.
 • De HP ENVY 17 Laptop zal in EMEA beschikbaar zijn in april, met een prijs vanaf €999.

Footnotes:
1. Ponemon Institute 2018 State of Endpoint Security Risk, October 2018.
2. Based on HP’s internal analysis of isolation security services that offer SaaS and managed services that include on-board and configure, compliance enforcement and malware threat analytics. Most advanced based on hardware VM isolation enforced protection with individual browser tabs and apps in isolation as of March 2019.
3. MIL STD 810G is not intended to demonstrate fitness for U.S. Department of Defense contract requirements or for military use. Test results are not a guarantee of future performance under these test conditions. Accidental damage requires an optional HP Accidental Damage Protection Care Pack.

4. Displays sold separately. Support for up to three video outputs via two standard video connectors and an optional third video port connector, which provides the following choices: DisplayPort™ 1.2, HDMI 2.0, VGA or USB Type-C™ with DisplayPort™ Output.
 Stillman, David, and Jonah Stillman. Gen Z @ Work: How the next Generation Is Transforming the Workplace. Harper Business, an Imprint of HarperCollinsPublishers, 2017.
6. Based on HP's internal analysis of integrated CoRC, two horizontal flexible CoRC positions, 4' cable, modular snap-on components, and factory pre-installed conferencing software as of March 12, 2019.

7. HP Primary Research, 2018.
8. HP Internal Study. ENVY 5W, 2018.

9. HP Sure View integrated privacy screen functions in landscape orientation. Optional available on select FHD Sure View panels.
10. Multi-core is designed to improve performance of certain software products. Not all customers or software applications will necessarily benefit from use of this technology. Performance and clock frequency will vary depending on application workload and your hardware and software configurations. Intel’s numbering, branding and/or naming is not a measurement of higher performance. 

11. Estimated street prices. Actual prices may vary.

 

 

Contacteer ons
Over HP Inc.

HP creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons product en service portfolios van pc's, printers en 3D printoplossingen, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.be