HP Inc. biedt Device as a Service en vereenvoudigt pc lifecycle management

Nieuwe dienst maakt inkoop en ondersteuning eenvoudiger

HP Inc. (HP) lanceert een nieuwe service, hiermee hebben bedrijven te allen tijde de beschikking over de nieuwste pc’s van HP.

HP Inc. (HP) lanceert een nieuwe service, hiermee hebben bedrijven te allen tijde de beschikking over de nieuwste pc’s van HP. HP Device as a Service (DaaS) verbetert bovendien het IT-beheer en ontzorgt IT-managers. Deze nieuwe service vereenvoudigt de inkoop, implementatie en het beheer van pc’s.

Met één contract voor zowel apparaten als services en zonder opstartkosten biedt HP DaaS voorspelbare jaarlijkse kosten en flexibiliteit. Het programma is wereldwijd schaalbaar, wat betekent dat klanten hun hardware-infrastructuur kunnen aanpassen aan hun veranderend personeelsbestand. Daarnaast biedt het werknemers toegang tot de nieuwste pc’s, wat zorgt voor een hogere productiviteit, betere samenwerking en innovatie.

“We wilden device management eenvoudiger maken zodat klanten op een eenvoudige manier toegang krijgen tot benodigde technologie en ondersteuning en die makkelijk kunnen implementeren”, aldus Luciana Broggi, general manager, Enterprise Solutions EMEA, HP Inc. ‘’HP DaaS stelt bedrijven in staat te vertrouwen op onze technologie en expertise terwijl zij zich kunnen richten op het laten groeien van hun business.”

De nieuwe HP DaaS stelt klanten in staat om op maandelijkse basis een vast bedrag per werkplek te betalen voor hun pc’s. Binnen dit concept kunnen ze regelmatig de nieuwste technologie en aangepaste diensten en support van HP vernieuwen. Dit geldt voor pc-configuratie en -installatie, datamigratie, onsite support en technologierecycling.

Diensten als HP DaaS zijn voor IT-inkopers een goed alternatief omdat IT-management financieel moeilijk en tijdrovend kan zijn, aldus analistenbureau IDC. Uit onderzoek is gebleken dat 40 procent van de deelnemende IT-beslissers een dergelijk concept heeft of overweegt in de toekomst over te stappen naar een Pc as a Service concept.

Prijzen en beschikbaarheid
De HP Device as a Service-abonnement is momenteel beschikbaar via www.hp.com/go/daas en via geselecteerde partners. Het aanbod wordt breed uitgerold via HP Inc.’s Partner First track in november. De prijzen variëren per abonnement.

Contacteer ons
Yasmine Schillebeeckx Porter Novelli Brussels
Yasmine Schillebeeckx Porter Novelli Brussels
Over HP Inc.

HP creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons product en service portfolios van pc's, printers en 3D printoplossingen, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.be