HP introduceert nieuwe workstations gericht op Virtual Reality, Machine Learning en Graphic Design

HP introduceert nieuwe workstations gericht op Virtual Reality, Machine Learning en Graphic Design

HP’s next generation workstation portfolio uitgebreid met meest krachtige workstations op aarde

HP kondigt de HP Z8 G4 aan, het krachtigste workstation ter wereld, voorzien van beveiligingsfuncties die de status van HP als leverancier van de best beveiligde en configureerbare workstations verder onderschrijven.

De doorontwikkeling van HP’s krachtigste desktop pc’s voorziet in de behoefte van de meest veeleisende uitvinders, productontwerpers, architecten, digitaal creatieven, wetenschappers, onderwijzers en zorgspecialisten. De HP Z8, Z6 en Z4 desktops zijn voorzien van extreme kracht, ongekende beveiligingsfunctionaliteitenstatement en innovatief design, helemaal klaar voor de toekomst.  

Vandaag de dag heeft beveiliging de hoogste prioriteit bij IT-managers. HP’s nieuwe portfolio aan krachtpatsers is voorzien van de meest complete set aan beveiligingsfunctionaliteiten op de markt. Zo bevat de standaarduitrusting onder meer HP SureStart, de eerste zelf reparerende BIOS met inbraakdetectie, en de HP Client Security Suite. De best beveiligde generatie HP Z Workstations is gericht op de beste performance en de ultieme beveiliging van intellectueel eigendom.

HP's nieuwe Workstation

De nieuwe workstations zijn volledig redesigned om optimaal te kunnen presteren op het niveau dat de veeleisende professionals verwachten. Zo zijn de workstations voorzien van Thunderbolt™ 3 (optioneel) en dubbele 1GbE poorten (standaard) om snelle dataoverdracht nu en in de toekomst te faciliteren. Ook wordt Microsoft Windows 7 volledig ondersteund om te zorgen dat workflows waarin legacy-software een belangrijke rol speelt voortgezet kunnen worden. Elk model is voorzien van een modulaire IO aan de voorzijde met ondersteuning voor USB 3.1 G2 Type C™-poorten. De Z8 en Z6 modellen voegen daar ondersteuning voor dual CPU-configuraties aan toen en bieden tevens ruimte aan een optionele dual 10 GbE-netwerkmodule voor extreem hoge netwerksnelheden zonder dat daar een PCIe-aansluiting voor opgeofferd hoeft te worden.

Het topmodel, de Z8, is een workstation van formaat, in staat tot onvoorstelbare prestaties. Als krachtigste desktop op aarde kan de Z8 de meest complexe simulaties doorrekenen en enorme hoeveelheden data verwerken. Gebruikers kunnen maximaal 56 processorkernen en tot 3 terabyte werkgeheugen inzetten om bijvoorbeeld in real-time 8k video te bewerken. Met drie maal zo veel capaciteit als zijn voorganger en certificering voor de meest veeleisende softwarepakketten zoals ANSYS en After Effects kunnen gebruikers meer creëren in minder tijd.

Nieuwe HP Z Displays waaronder een waanzinnig 38” gebogen beeldscherm

Naast de Z Workstations kondigt HP ook zeven nieuwe Z Displays aan, beeldschermen die ontworpen zijn voor de meest veeleisende gebruikers. De Z Displays staan bekend om de ongekende beeldkwaliteit, uitstekende fabriekskalibratie en feilloze betrouwbaarheid. Gebruikers die zich volledig onder willen dompelen in een visueel spektakel kunnen hun hart op met de elegante HP Z38c Curved Display, een gekromd scherm met een beelddiagonaal van 37,5 inch (95,25 cm), een radius van 2300 millimeter en een 21:9 beeldverhouding. De Z38c heeft een kristalhelder 4k-paneel met een resolutie van 3840x1600 pixels, wat resulteert in een pixeldichtheid waarbij tekst en iconen de ideale grootte hebben om comfortabel te kunnen werken zonder onnodig te moeten scrollen.

De Z38c is het grootste model in de nieuwe lijn Z Displays, welke beschikbaar zijn met een beelddiagonaal vanaf 21,5 inch. Elk model is ontworpen op basis van feedback van klanten en geoptimaliseerd voor een soepele workflow. Tevens is elke model voorzien van minimale randen, optimale kleuraccuraatheid, uitstekende kalibratie en een verscheidenheid aan aansluitingen.

HP Z portfolio prijzen en beschikbaarheid

HP Z8 Workstation wordt verwacht in oktober

HP Z6 Workstation wordt verwacht in oktober 

HP Z4 Workstation wordt verwacht in december 

HP Z38c Curved Display is nu beschikbaar 

HP Z27n G2 Display wordt verwacht in januari 2018 

HP Z24nf G2 Display is nu beschikbaar 

HP Z24n G2 Display wordt verwacht in januari 2018 

HP Z24i G2 Display is nu beschikbaar 

HP Z23n G2 Display is nu beschikbaar 

HP Z22n G2 Display is nu beschikbaar 

Contacteer ons
Over HP Inc.

HP creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons product en service portfolios van pc's, printers en 3D printoplossingen, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.be