HP kondigt nieuwe printers en pc’s aan voor kmo’s

Nieuwe Pro Series van pc’s en LaserJet-printers biedt professionele prestaties en beveiliging in een strak design

Brussel, 15 september 2015 — HP kondigt vandaag zijn nieuwe Pro Series-reeks van desktops, notebooks, all-in-one computers (AiO) en (multifunctionele) printers aan. De nieuwe productlijn is geschikt voor ieder bedrijf maar vooral interessant voor kleine en middelgrote ondernemingen. 

Een recent onderzoek van HP uitgevoerd bij 750 managers1 en IT-specialisten met beslissingsbevoegdheid wijst uit dat kmo’s voornamelijk hun productiviteit willen vergroten, securitybedreigingen willen minimaliseren en kosten willen beheersen. De nieuwe HP Pro 400 Series-printers en -pc’s zijn ontworpen op basis van deze behoeften.

“Klanten hebben hun uitdagingen bij het maken van belangrijke technologiebeslissingen met gelimiteerde budgetten en IT-resources met ons gedeeld. Die hebben invloed op de beveiliging en productiviteit van hun business”, zegt Enrique Lores, managing director, HP EMEA. “HP biedt klanten ondersteuning en toegang tot commerciële oplossingen zoals de HP Pro Series van pc’s en printers. Daarmee bieden we hun de businessmogelijkheden die zij nodig hebben tegen een betaalbare prijs.”

Nieuw gestroomlijnd design biedt kracht, prestaties en beveiliging
Net als alle bedrijven hebben ook kmo’s te maken met een omgeving die altijd in ontwikkeling is en waar technologie wordt gebruikt als competitief aspect. De scheidingslijn tussen werk en privé wordt steeds vager en bedrijven met veel personeel streven naar een mobiele en collaboratieve werkomgeving. Kmo’s verlangen technologie die ontworpen is voor moderne zaken, waarbij devices gemakkelijk draadloos verbinding kunnen maken en samenwerking tussen werknemers tot stand kunnen brengen.

HP’s Pro Series-reeks van desktops, notebooks en AiO’s biedt kmo’s betaalbare, enterprise-level technologie verpakt in een commercieel design dat millennials aanspreekt. Deze apparaten hebben een totale HP Total Test van meer dan 120.000 uur doorstaan2 om te meten of het ontwerp dezelfde zakelijke kwaliteiten biedt voor thuisgebruik.

De Pro Series-reeks van pc’s bevat een ingebouwde beveiliging en beheersbaarheid om kmo’s de garantie te bieden dat zij hun belangrijke businessdata en devices kunnen beschermen. HP BIOSphere3 biedt BIOS-level bescherming van device firmware tijdens het opstarten van het systeem en BIOS-updates. Ook biedt HP Client Security4 multifactor-authenticatie en harddrive-encryptie om gevoelige data te beveiligen. Alle apparaten zijn voorzien van Windows 105 voor de laatste technologie en een additionele beveiligingslaag.

De nieuwe devices in de Pro Series van de pc’s zijn:

 • HP ProBook 400 G3 series notebooks zijn bestemd voor een mobiele werkstijl, uitgerust met een dun, licht en duurzaam design in 13”, 15” en 17” en ingebouwde beveiligingsfeatures zoals HP BIOSphere, TPM6 en een optionele vingerafdruklezer. De HP ProBook 400 series bevat een 6th Generation Intel® Core™-processor of de laatste AMD 6th Generation A-series APU7, een verfijnde, matte Gravity Black-afwerking en een HP Premium-toetsenbord uitgerust in een aluminium design dat bestand is tegen morsen. De notebooks bieden een wijde keuze aan configureerbare opties, inclusief een optionele FHD-display8, touch en een lange batterijduur9.
 • Zowel de HP ProOne 400 G2 AiO als de HP ProDesk 400 series maken gebruik van de 6th Generation Intel® Core™-processoren voor maximale power en performance.
  • De HP ProOne 400 G2 AiO is compleet opnieuw ontworpen en biedt een diversiteit voor kmo’s met een ruimtebesparend, stijlvol design bestaande uit HP’s eerste gekleurde backcovers voor commerciële AiO’s, ingebouwd kabelmanagement en een aantal nieuwe features zoals een nieuwe draaimogelijkheid, zodat het scherm volledig horizontaal en verticaal kan worden gebruikt. De 20” (50 cm) diagonale HP ProOne 400 optimaliseert features in Windows 10 zoals Cortana en de online samenwerking is geoptimaliseerd met HP Noise Reduction-software, een geïntegreerde 1MP HD-webcam en een optioneel edge-to-edge 10-pt capacitief touchpaneel.
  • De HP ProDesk 400 series wordt geïntroduceerd in diverse groottes – mini, small form factor of microtower – alle tegen een betaalbare prijs met uitstekende prestaties. HP ProDesk 400 G2 Desktop Mini biedt een compleet ecosysteem om het device te plaatsen, fysiek vast te zetten en in gebruik te nemen. De desktop past onder een bureau of achter een monitor, waar de ruimte meestal beperkt is, en bevat standaard een seriële poort, VGA en DisplayPort en ook een DDR4 RAM voor extra productiviteit en functionaliteit. Het HP ProDesk 400 G3 Microtower-platform biedt HP’s best presterende, uitbreidbare en meest waardevolle desktopoplossing voor kmo’s.

Nieuwe printers beschikken over snelste real world print speeds
De nieuwe HP LaserJet 400 series-printers en -MFP’s bieden snelheid en werken efficiënt. Zo blijft de bedrijfsvoering productief, met de snelste first page out, het snelst tweezijdig printen en de laagste energieconsumptie in hun klasse13,14.

HP zorgt met deze apparaten voor een optimale printomgeving, van opstarten tot uitzetten, door ingebouwde beveiligingseigenschappen te implementeren in de Pro Series, zoals het opslaan van je taak met PIN Printing15. De nieuwe printers zijn ideaal voor kleinere bedrijfsteams met drie tot tien gebruikers die zo’n 4000 pagina’s per maand printen.

De nieuwe series:

 • De HP LaserJet Pro M402 series is een zwart-wit printer, geschikt voor kleinere werkplekken. Het is de kleinste en meest energie-efficiënte printer in zijn klasse16.
 • De HP Color LaserJet Pro M452 series levert snel - de beste in zijn klasse - kleurprintperformance met een 48% snellere first page out dan zijn voorganger17.
 • De HP LaserJet Pro MFP M426 series biedt zwart-wit prints met een MFP gebouwd voor snelle productiviteit, tweezijdig scannen en ondersteuning voor gedocumenteerde werkwijzen zoals het scannen naar e-mail, folders, USB en zelfs mogelijkheid voor opslag in de cloud. De printer levert ook de beste printperformance in zijn klasse met tot wel 100% sneller tweezijdig printen dan zijn voorganger18.
 • De HP Color LaserJet Pro MFP M477 series zorgt voor snel tweezijdig scannen en ondersteunt document workflows zoals het scannen naar e-mail, folders, USB en zelfs mogelijkheid voor opslag in de cloud. De printer zorgt ook voor snelle levering en de beste kleurprintperformance in zijn klasse, met meer dan 140% sneller tweezijdig printen en een 46% snellere first page out dan zijn voorganger19.
 • De HP Color LaserJet Pro MFP M274n is de 3-in-1- versie van de M277n die succesvol is gelanceerd in april 2015. Het is tevens de winnaar van de reddot award 2015. Met drie onderscheidende functies – print, copy en scan – is de HP Color LaserJet Pro MFP M274n de kleinste kleurlaser-MFP in zijn klasse. Met dit device kan een groeiend team meer werkzaamheden aan zodat de productiviteit hoog blijft.

Voor klanten die op zoek zijn naar mobiele productiviteit voor werknemers heb je met de nieuwe 400 series-printers de beste oplossing. Ze ondersteunen mobiele printoplossingen, hebben wireless direct en NFC touch-to-print en op cloud gebaseerde pull printing met HP JetAdvantage Private Print20, 21, 22.

HP biedt de innovatie van Original HP Toner-cartridges met JetIntelligence voor klanten die monochrome prints willen maken met de toevoeging van een precieze zwarte toner. Deze precieze zwarte toner is een vervanging voor zwart-wit prints en levert een nog hoger rendement per cartridge.

Voor de kleinste ondernemingen, micro-businesses en thuiskantoren die minder dan 50 pagina’s per maand printen, heeft HP onlangs ook een uitbreiding van zijn Instant Ink devices geïntroduceerd. Deze omvat onder andere de nieuwe HP OfficeJet 4650 All-in-One-printer. HP’s inktvervangingsservice biedt klanten gelimiteerde printbenodigdheden voor een betaalbare, knoeivrije en stressloze printervaring zonder dat de inkt opraakt.

Prijzen en beschikbaarheid23

 • De HP ProDesk 400 series wordt in november verwacht.
 • De HP ProDesk 400 Small Form Factor wordt begin 2016 verwacht.
 • De HP ProOne 400 AiO wordt vanaf november verwacht.
 • De HP LaserJet Pro M402 series wordt in oktober verwacht.
 • De HP Color LaserJet Pro M452 series wordt in oktober verwacht voor een prijs vanaf € 309,-.
 • De HP LaserJet Pro MFP M426 series wordt in oktober verwacht voor een prijs vanaf € 629,-.
 • De HP Color LaserJet Pro MFP M477 series wordt vanaf oktober verwacht voor een prijs vanaf € 669,-.
 • De HP Color LaserJet Pro MFP M274n wordt vanaf oktober verwacht voor de prijs van € 379,-.

Voor meer informatie over HP’s Pro Series van pc’s, bezoek www.hp.com/go/pro; en voor HP’s Pro Series van LaserJet-printers, bezoek je www.hp.com/go/newlaserjets.

 

 1. The HP BusinessNow survey – including the methodology, data collection and analysis, was conducted by Penton Research on behalf of HP. Data was collected from 751 respondents in the U.S. between June 19-July 1, 2015.
 2. Total Test process testing is not a guarantee of future performance under these test conditions.
 3. HP BIOSphere features may vary depending on the PC platform and configuration.
 4. HP Client Security requires Windows.
 5. Not all features are available in all editions or versions of Windows. Systems may require upgraded and/or separately purchased hardware, drivers, software or BIOS update to take full advantage of Windows functionality. Windows 10 is automatically updated, which is always enabled. ISP fees may apply and additional requirements may apply over time for updates. See http://www.microsoft.com.
 6. Firmware TPM is version 2.0. Hardware TPM is v1.2, which is a subset of the TPM 2.0 specification version v0.89 as implemented by Intel Platform Trust Technology (PTT).
 7. AMD 6th generation A-series APU is available in the 15.6” HP ProBook 455 G3 only.
 8. Full High definition (HD) content is required to view quad high-definition images.
 9. Optional features sold separately or as add on features.
 10. HP ProOne 400 G2 AiO with cardinal red and dragonfly blue back covers are expected to be available in select geographies in December.
 11. Cortana experience may vary by device and region.
 12. Internet access required
 13. Based on HP internal testing of top three leading competitors’ first page out and duplex print speed completed 8/2015. Subject to device settings. Actual results may vary. For details see hp.com/go/ljclaims.
 14. Based on HP testing using the ENERGY STAR® program’s Typical Electricity Consumption (TEC) method or as reported in energystar.gov of top three leading competitors as of 8/2015. Actual results may vary. For details see hp.com/go/ljclaims.
 15. Requires purchase of separate USB flash drive with at least 16 GB capacity.
 16. Based on HP internal testing of top three leading competitors’ completed 8/2015. For details see hp.com/go/ljclaims.
 17. Based on ISO/IEC 19752 and 19798 cartridge yields for the following Original HP LaserJet Toner cartridges: 131A compared with 201X, 507A compared with 508X, 55X compared with 87X, 80X compared with 26X, 305A/X compared with 410X. Learn more at hp.com/go/learnaboutsupplies.
 18. Based on ISO/IEC 19752 and 19798 cartridge yields for the following Original HP LaserJet Toner cartridges: 131A compared with 201X, 507A compared with 508X, 55X compared with 87X, 80X compared with 26X, 305A/X compared with 410X. Learn more at hp.com/go/learnaboutsupplies.
 19. Measured using ISO/IEC 17629. For more information see hp.com/go/printerclaims Exact speed varies depending on the system configuration, software application, driver, and document complexity.
 20. Wireless operations are compatible with 2.4 GHz operations only. App or software and HP ePrint account registration may also be required. Some features require purchase of an optional accessory. Learn more at hp.com/go/mobileprinting.
 21. Requires a compatible NFC-printing-enabled mobile device. For a list of compatible NFC-printing-enabled mobile devices, see hp.com/go/nfcprinting.
 22. HP JetAdvantage Private Print is available at no charge and requires that the printer be connected to the Internet with web services enabled. Not available in all countries. For more information, see hpjetadvantage.com.
 23. Estimated street prices. Actual prices may vary.
Contacteer ons
Over HP Inc.

HP creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons product en service portfolios van pc's, printers en 3D printoplossingen, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.be