HP kondigt primeurs aan in marktleidend Elite portfolio

Innovaties in het Elite portfolio combineren stijl en productiviteit voor notebooks, desktops en all-in-ones

Brussel, 1 oktober 2015 — Vandaag onthult HP zijn nieuwste pc’s uit het Elite portfolio. Hiertoe behoort de HP EliteBook 705 serie - de dunste en lichtste notebooks in hun klasse -, stijlvolle All-in-Ones (AiO’s) en updates voor de volledige desktoplijn met daarin ’s werelds kleinste zakelijke desktop. 

HP kondigt vandaag de volgende oplossingen aan:

 • ’s Werelds dunste en lichtste business-class notebooks.1 De EliteBook 705 G3 serie biedt stijl en betrouwbaarheid waar designbewust personeel naar op zoek is.
 • De HP EliteOne 800 G2 AiO is opnieuw ontworpen met nieuwe materialen en is slanker en dunner dan de vorige generatie, ideaal voor modernere werkplekken. Voor het eerst met geïntegreerd draadloos opladen ingebouwd in de standaard2 en met een AiO vingerafdruk reader3.
 • De HP EliteDesk 705 en 800 G2 Desktop Mini, ’s werelds kleinste business-class desktop4 biedt de kracht en veiligheid van een fullsize desktop.
 • De nieuwe HP Collaboration PC G2 met Intel® Unite™ Software zorgt met een exclusieve Intel Unite Skype voor Business Plugin5 voor een snelle en intuïtieve start van Skype meetings met behulp van audioconferenties en het delen van documenten.
 • HP Sure Start is de eerste zelfherstellende BIOS-level beveiliging. HP Sure Start is nu verkrijgbaar op het volledige Elite portfolio voor ingebouwde device-bescherming, inclusief desktops en voor het eerst ook AiO’s.

“Klanten zijn zeer goed te spreken over onze highest-end Elite notebooks en vragen ons om innovaties vanuit de C-suite beschikbaar te maken voor een bredere groep werknemers voor zowel notebook- als desktopproducten”, aldus Alex Cho,Vice President en General Manager, Commercial pc’s, Printing en Personal Systems Group, HP. “Wij antwoorden met de Elite 705 en 800 Serie pc’s: dunne, lichte en strakke designs, verbeterde samenwerking en geïntegreerde, moderne beveiliging voor mainstream business devices. Hiermee kan iedere werknemer met een stijlvol, veilig en productiever device aan de slag.”

Bedrijven ervaren een transformatie: millennials vertegenwoordigen bijna 34 procent van het personeel.6 Daarvan is 86 procent handig met technologie7, 62 procent werkt vanaf meer dan één locatie8 en kenniswerkers dragen gemiddeld 3,1 devices bij zich.9 De nieuwe Elite pc’s zijn ontworpen voor het hedendaagse personeel met een focus op design, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze tegen een stootje; de pc’s doorstaan MIL-SPEC 810G testing en meer dan 120.000 uur HP Total Testing.10

Bedrijven implementeren steeds meer samenwerkingsmiddelen zoals Skype for Business. Hier kan de kwaliteit van het geluid het verschil maken tussen een goede meeting en een onverstaanbaar gesprek. HP’s nieuwe Elite notebooks en AiO’s zijn uitgerust met audio van Bang & Olufsen. Alle Elite PCs met Bang & Olufsen zijn op maat afgestemd door Bang & Olufsen ontwikkelaars voor de perfecte geluidservaring voor zakelijk gebruik. Om de ervaring zelfs nog beter te maken, is HP Noise Reduction Software geïnstalleerd op de Elite notebooks en AiOs. Dit verbetert de audio input. Bovendien balanceert de HP Clear Sound Amp de audio input.

Malware en andere aanvallen tegen organisaties komen steeds meer voor en hebben een grotere impact op bedrijven. HP heeft HP Sure Start van HP Elite notebooks uitgebreid naar de opkomende desktoplijn van Elite pc’s.11 De geselecteerde Elite pc’s hebben HP Sure Start met Dynamic Protection. Door constant voor betere beveiliging te zorgen gaat deze verder dan alleen het controleren van de BIOS bij ingrijpende veranderingen.12

Meer productiviteit en mobiliteit met dunne en lichte Windows 10 notebooks
De nieuwe HP EliteBook 705 G3 serie is dun, licht en krachtig. met een zilver magnesium en aluminimum frame. De notebooks zijn 18,9 mm op hun dikste punt met een gewicht vanaf 1,26 kg.13 Ze zijn verkrijgbaar met 12,5 inch, 14 inch en 15,6 inch diagonaal HD FHD of QHD14 schermen. De notebooks zijn uitgerust met de nieuwe high performance AMD PRO A12 APU, de eerste commerciële APU met geïntegreerde R7 Radeon™ graphics. Deze samenstelling is bij HP exclusief verkrijgbaar voor een beperkte periode.

Het HP Premium Keyboard is nu verkrijgbaar op de EliteBook 705 serie. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreide gebruikersonderzoeken en biedt een opmerkelijke balans tussen comfort en feedback in vergelijking met een traditioneel notebook keyboard. Dankzij enterprise docking is het notebook ook onderweg productief met een full-size Display Port en VGA en RJ-45 poorten.

De EliteBook 705 serie is uitgerust met HP Long-Life Rechargeable Batteries. Deze hebben een levensduur tot 3 jaar of 1.000 keer volledig opladen. Volledig opgeladen gaat de batterij 2 tot 3 keer langer mee dan een standaard notebook batterij waardoor de totale eigendomskosten lager zijn. Ook de ecologische voetafdruk van het apparaat is kleiner dan voorheen.15 Een extern SIM slot en optionele WWAN16 geeft gebruikers meer flexibiliteit om onderweg verbonden te zijn.

Herontwerpen desktops en All-in-Ones voor het moderne kantoor
HP’s nieuwe AiO’s en desktops met Windows 10, zoals de HP EliteDesk 705 en 800 G2 Desktop Mini’s, HP EliteDesk 705 en 800 G2 Small Form Factors, HP EliteDesk 705 G2 Micro Tower en de HP EliteDesk 800 G2 Tower, zijn geoptimaliseerd voor prestaties dankzij de zesde generatie Intel® Core™ processors of de zesde generatie AMD APU’s. DDR4 geheugen is nu standaard op Intel desktops, om de energiezuinigheid, efficiëntie en prestaties te vergroten. De EliteDesk 800 Desktop Mini biedt ook meer flexibiliteit met een Intel CPU optie voor applicaties die grotere rekenkracht nodig hebben.17

De nieuwe HP EliteOne 800 G2 AiO heeft een ingebouwd kabelmanagement voor een verzorgde uitstraling en kan geconfigureerd worden met een verstelbare standaard met Tri-Mode Wireless Phone Charging. Dit is ideaal voor klanten die vaak een mobiel device gebruiken en constant de mogelijkheid willen hebben deze op te kunnen laden.2 Een optionele draadloze lader, ingebouwd in de standaard, kan mobiele apparaten zonder draad laden, met gebruik van Qi, PMA en A4WP draadloze oplaadplatforms. Een Optionele Tri-Mode Charching Pad is ook beschikbaar.18

Kantoren worden steeds opener en moderner en de EliteDesk 705 en 800 Desktop Mini’s zien er goed uit en besparen veel ruimte. Dit kan bijvoorbeeld met een optionele HP PC Mounting Bracket, deze bevestigt de Mini PC achter de nieuwe HP EliteDisplays. HP biedt de nieuwe HP Desktop Mini Lockbox aan, ideaal voor bedrijven met drukke omgevingen. De beveiligde behuizing beschermt de pc, power adapter en kabelverbindingen. Voor kantoren in open omgevingen biedt de HP EliteDesk 800 Tower en EliteDesk 800 Small Form Factor een optioneel stoffilter. Deze vermindert de stofdeeltjes om de levensduur te vergroten en de totale eigendomskosten te verminderen.

Productiviteit met de nieuwe samenwerkplek
Werkplekken, vergaderruimtes en conference rooms dienen zich steeds meer aan te passen aan de veranderende werkbehoeften. Met pc’s, displays en accessoires biedt HP verschillende oplossingen om optimaal samen te werken. De nieuwe HP Collaboration PC G2 maakt gebruik van de nieuwste HP EliteDesk 800 Desktop Mini en biedt de beste oplossing voor business- en conference rooms, ongeacht de grootte. Het device verzorgt een naadloze start van een Skype meeting via een draadloze schermverbinding en biedt een simpele, intuïtieve, instant onscreen samenwerking met de mogelijkheid om documenten te delen. Dit allemaal met de exclusieve Intel Unite Skype for Business Plugin. De nieuwe HP EliteDisplay E240c Video Conferencing Monitor creëert een communicatie-hub in een vergaderruimte om te verbinden en samen te werken met een geïntegreerde HD webcam, microfoon, hoge kwaliteit speakers en toegankelijke hot keys op de rand. Hiermee kunnen gebruikers snel en eenvoudig een call opzetten, het volume aan passen of het geluid dempen.

Nieuw retailsysteem maakt gebruik van ’s werelds kleinste businessclass desktop4
Het nieuwe HP MP9 G2 Retail System maakt gebruik van de EliteDesk 800 Desktop Mini zodat retailers vanaf de winkelvloer tot de backoffice kunnen managen. Het device heeft een driejarige productiecyclus en een keuze uit verschillende besturingssystemen zoals Windows Pro en Windows Embedded OS. Dit maakt de MP9 niet alleen geschikt voor retailers, maar ook voor gebruikers die stabiliteit en veelzijdigheid in hun omgeving verlangen.

Beschikbaarheid19

 • De AMD gebaseerde HP EliteBook 705 G3 serie wordt in november in EMEA verwacht.
 • De Intel gebaseerde HP EliteOne 800 G2 AiO wordt in oktober in EMEA verwacht.
 • De AMD gebaseerde HP EliteDesk 705 Micro Tower is nu verkrijgbaar.
 • De AMD gebaseerde EliteDesk 705 Desktop Mini wordt in november in EMEA verwacht.
 • De Intel gebaseerde HP EliteDesk 800 serie wordt in oktober in EMEA verwacht.
 • De HP Collaboration PC G2 wordt in november in EMEA verwacht.
 • De HP EliteDisplay E240c wordt in oktober in EMEA verwacht.
 • Het HP MP9 G2 Retail System wordt in december in EMEA verwacht.

Meer informatie over de HP Elite Serie of pc’s is te vinden op www.hp.com/go/newstyleofit.

Lees het laatste nieuws over HP in de newsroom.

 

1 Based on HP’s internal analysis of mainstream business class notebooks as of September 23, 2015 with >1 million unit annual sales having pre-installed encryption, authentication, malware protection and BIOS-level protection, passing MIL STD 810G tests, with optional docking incorporating power delivery, clamshell model, Intel Core U-Serie or AMD PRO A-Serie processors, built in VGA or HDMI, Display Port, RJ-45 and at least two USB 3.0 ports, integrated Smart Card reader, full connectivity offering optional WWAN, and at least 44 WHr battery.

2 Tri-Mode Wireless Phone charging is a configurable adjustable stand feature for the HP EliteOne 705 and 800 G2 AiOs.

3 The fingerprint reader is a standard feature on the HP EliteOne705 G2 AiO and HP EliteOne 800 G2 AiO touch models.

4 Based on business class desktop PCs as of September 21, 2015 among vendors with >1 million unit annual sales having 6th Gen Intel 65W desktop processors, integrated VESA mount and VGA, 6 USB Ports, Windows 7 Pro, Windows 8.1 Pro or Windows 10 Pro, and TPM.

5 Skype for Business subscription required.

6 Millennials in the workforce (US statistics), Euromonitor International from International Labour Organisation (ILO)/Eurostat/national statistics, 2014

7 HP Proprietary Quantitative Research with Worldwide End Users, 2015

8 HP Proprietary Quantitative Research with Worldwide End Users, 2015

9 HP Proprietary Quantitative Research with Worldwide End Users, 2015

10 MIL STD 810G testing is pending and is not intended to demonstrate fitness for U.S. Department of Defense contract requirements or for military use. MIL STD and HP Total Test Process test results are not a guarantee of future performance under these test conditions. Damage under these test conditions or any accidental damage requires an optional HP Accidental Damage Protection Care Pack

11 Sure Start is available on select prior model HP Elite PCs and current HP Elite 700 and 800 serie commercial Desktop and notebook products.

12 Only available on Intel-based Elite PCs.

13 Weight will vary by configuration.

14 QHD screen is only available on the HP EliteBook 745 Non-Touch. Full High definition (HD) content is required to view quad high-definition images.

15 3 year limited warranty or 1,000 cycles. Battery cycles are the total number of full charge/discharge cycles a battery yields before it can no longer hold a useful amount of charge. Battery life will vary depending on various factors including product model, configuration, loaded applications, features, use, wireless functionality ad power management settings. The maximum capacity of the battery will naturally decrease with time and usage. See http://www.hp.com/go/liionbattery.

16 WWAN is an optional feature available on select models only. Use requires separately purchased service contract. Check with service provider for coverage and availability in your area.

17 Based on HP’s internal analysis of business class desktop PCs as of September 21, 2015 among vendors with >5 million unit annual sales having 6th Gen Intel 65W desktop processors, integrated VESA mount and VGA, 6 USB Ports, Windows 7 Pro, Windows 8.1 Pro or Windows 10 Pro, and TPM.

18 Optional features sold separately or as add on features.

19 Estimated street prices. Actual prices may vary.

          

Contacteer ons
Over HP Inc.

HP creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons product en service portfolios van pc's, printers en 3D printoplossingen, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.be