HP maakt printerbeveiliging makkelijker met uitbreiding van aanbod services en solutions

Nieuwe diensten bieden hogere compliance en meer rendement terwijl de beveiligingsrisico’s worden beperkt

Brussel — HP kondigt nieuwe solutions en services aan die klanten helpen hun printomgeving beter te beveiligen. Ook komen er updates van bestaande oplossingen en diensten in dit segment. De uitbreiding is onderdeel van HP’s strategie om meer innovatieve printoplossingen aan te bieden en deze beschikbaar te maken voor meer klanten. 

Het beveiligen en beschermen van bedrijfsgegevens wordt steeds belangrijker voor onze klanten”, zegt Edmund Wingate, Vice President, LaserJet Enterprise Solutions, HP. “HP leidt de weg op het gebied van printerbeveiliging met producten die de beveiliging van onze netwerkprinters verhogen en die de data van onze klanten helpen beschermen.”

Marktleidende printbeveiliging toegankelijker maken voor klanten
Serverless pull-printing is een nieuw onderdeel van HP Access Control waarmee servers in kleinere kantoren overbodig worden. Veilig pull-printing kan worden gebruikt om documenten vertrouwelijk te houden, wet- en regelgeving beter na te komen en toner en papier te besparen. HP Access Control kan vanaf nu ook worden gebruikt voor het managen van mobiliteitsvraagstukken. Men kan met mobiele devices printen door via e-mail een opdracht naar de printerwachtrij te sturen. Deze functie maakt mobiel printen gemakkelijk, terwijl tegelijkertijd dezelfde toegangsmogelijkheden en beveiligingsmaatregels gelden als voor printopdrachten die komen van de pc’s en laptops uit het bedrijfsnetwerk. De nieuwe mogelijkheden zijn wereldwijd beschikbaar voor klanten met HP Access Control.

De HP JetAdvantage Security Manager is nu beschikbaar voor meer devices zoals de Pro-class HP LaserJet printers. Klanten kunnen HP’s oplossingen voor het monitoren van de beveiliging en de management solutions nu gebruiken voor meer typen printers. En HP Printing Security Advisory Services is uitgebreid naar meer landen. In Europa en Azië kunnen klanten nu eveneens gebruikmaken van HP’s expertise in printerbeveiliging.

Meer beveiliging via analyse en automatisering
HP levert een nieuwe module voor de HP Capture en Route solution, waarmee ook vormen kunnen worden herkend. De nieuwe module – die wereldwijd beschikbaar is – maakt het mogelijk om sneller en gemakkelijker papieren documenten te scannen en ze digitaal te beheren. Hierdoor worden minder fouten gemaakt en verbetert de beveiliging en compliance. Voor klanten die meer behoefte hebben aan het automatiseren van de bedrijfsprocessen biedt Managed Services een integratie met HP Big Data, HP Teleform en HP Process Automation. Hiermee wordt de beveiliging, compliance en informatiemanagement voor verschillende bedrijfssectoren (zoals voor de juridische, financiële, farmaceutische sector en retail) verder verbeterd.

Voor klanten die hun printerpark op het gebied van efficiency en productiviteit willen optimaliseren, lanceert HP de Proactive Print Advisor. Deze dienst biedt klanten rapportages, analyses en aanbevelingen die zijn aangepast aan de wensen van de klant.

Deze dienst is wereldwijd beschikbaar en helpt bij het terugbrengen van de werkdruk met betrekking tot printermanagement door de IT-afdeling. Aanbevelingen worden gedaan op basis van de eigen printcultuur van het bedrijf. Zo worden het printerpark en de kosten geoptimaliseerd in relatie tot het gebruik en verplichtingen vanuit het beleid. Ook worden de printers altijd up-to-date gehouden.

Contacteer ons
Over HP Inc.

HP creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons product en service portfolios van pc's, printers en 3D printoplossingen, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.be