St-Luc Labels & Packaging installeert 100ste HP Indigo 20000 Digital Press en een HP Indigo 8000

St-Luc Labels & Packaging installeert 100ste HP Indigo 20000 Digital Press en een HP Indigo 8000

St-Luc Labels & Packaging, specialist in verpakkingsdrukwerk, heeft deze week twee printers geïnstalleerd, de HP Indigo 8000 Digital Press bij Altrif Label in Nederland en de HP Indigo 20000 Digital Press op de Belgische site van de onderneming. Dit is de 100ste wereldwijde installatie van de HP Indigo 20000. Met het oog op middelgrote volumes zal de installatie van deze twee printers St-Luc helpen de digitalisatie van flexo jobs van 1,000 tot 5,000 lopende meter te vergroten.

“Ons doel bij St-Luc is waarde te creëren voor onze klanten. De installatie van de HP Indigo 20000 en 8000 digitale printers zijn een belangrijke stap richting flexibele verpakkingsmarkt“ zegt Niko Dhondt, Managing Director bij St-Luc Labels & Packaging.

“Dit is een belangrijke mijlpaal, niet enkel voor HP Indigo maar vooral voor onze klanten“, zegt Alon Bar-Shany, General Manager, Indigo Division, HP Inc. “Sinds de lancering van de HP Indigo 20000 in 2014, hebben we onze klanten met inzet van onze technologie zien groeien en hun ondernemingen transformeren. Hun groei en het gebruik van onze printers voor nieuwe toepassingen inspireert ons om de innovatie in de sector van digital printing kracht bij te zetten."

St-Luc Labels & Packaging is een familiebedrijf dat sinds meer dan 20 jaar actief is in de sector van het verpakkingsdrukwerk. Het bedrijf, aanvankelijk een drukkerij, is in de loop der jaren geëvolueerd naar een industriële verpakkingsdrukkerij. Van karton, etiketten, shrinksleeves, over flexibele verpakking, het St-Luc’s team biedt haar klanten in de voedings- en drankindustrie een geïntegreerd ontwerp- en productieproces.”

Contacteer ons
Over HP Inc.

HP creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons product en service portfolios van pc's, printers en 3D printoplossingen, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.be